Hanssens - beyond telecom

eigen ontwikkelingen

hanssens applicaties en software op maat van de klant

Hanssens - Placeholder
Hanssens is uniek op vlak van maatwerk en softwareontwikkeling. Onze uitgebreide kennis en ervaring laat ons toe om op maat van jouw organisatie unieke communicatieoplossingen voor jouw specifieke noden en behoeften uit te werken.

een greep uit onze hanssens applicaties

database-integratie
Optimaliseer je onthaal door medewerkers of contact center agenten extra informatie mee te geven over de beller zoals belhistoriek, informatie uit ERP/CRM databases...
kalenderintegratie
Via de web based kalender applicatie kan je oa. openingsuren, feestdagen en wachtdiensten registreren in je communicatiesysteem. De kalender kan individueel gebruikt worden voor gebruikers, diensten of vestigingen.
rapportering
Met onze Call Reporter beschik je over uitgebreide rapporteringen van bv. de belasting van het onthaal, buitenlijnbelasting, contact center agents...
add-ons op bestaande applicaties
Wij creeëren add-ons die boven of naast bestaande software draait, voor bv. Microsoft Teams. Een voorbeeld is de ontwikkeling van een tool die zorgt voor een integratie met het CRM of ERP-pakket van je organisatie.
intelligente oproeproutering
Via gepersonaliseerde intelligente oproeproutering worden binnenkomende oproepen automatisch naar de juiste medewerker doorverbonden zonder tussenkomst van het onthaal. 
XML en web services op desk phones
Via web services en XML kunnen we op SIP toestellen bijkomende functies, bv. alarmknoppen, op maat van jouw organisatie ontwikkelen.
Het Hanssens R&D-team creëert unieke applicaties en add-ons waar bestaande software soms te kort schiet. Met quick-wins voor medewerkers of eindklanten spelen we in op de sector waarin jullie actief zijn zoals financiën, zorg, voeding… Geen enkele uitdaging gaan we uit de weg.
Hanssens - Placeholder

wil je ook kennis maken met de hanssens experience ?

contacteer onze experts