Hanssens - beyond telecom

communiceren via MS Teams

bellen, videoconferencing en customer experience via het Microsoft Teams ecosysteem

Hanssens - Placeholder

Microsoft profileert Teams als een centrale hub voor teamwerk en brengt alle communicatieplatformen samen binnen één applicatie. Het is de centrale werkplek voor chats, conversaties en meetings, sharen van documenten, enz. Deze cloudgebaseerde werkplek brengt alles wat een team nodig heeft samen in één beveiligde oplossing. Microsoft Teams verlegt de grenzen op het vlak van efficiënte communicatie en samenwerking vanaf één locatie, wat de productiviteit van je Microsoft Teams en je organisatie gevoelig verbetert.

Ook hier gaat Hanssens opnieuw een stap verder en bieden we meerwaardes op vlak van telefonie, video en klantenervaring.

Van slimme en hybride integratiemogelijkheden tot efficiënte add-ons en third party applicaties.

Hanssens - Placeholder

haal meer uit jouw Microsoft Teams

bel via MS Teams naar nummers wereldwijd. on-premise, in combinatie met je bestaande telefooncentrale of via de cloud.

van huddle tot board rooms, vergader in stijl met professionele Microsoft Teams videoconferencing oplossingen

integreer social messaging zoals WhatsApp, Facebook, Twitter en SMS met Microsoft Teams

Hanssens - Placeholder

bellen via Teams on premise ...

via direct routing

Met Microsoft Phone System Direct Routing kan de lokale telefonie-infrastructuur verbonden worden met MS Teams, onafhankelijk van het type lijn, serviceprovider of type abonnement. Zo is het dus mogelijk om de bestaande provider en tariefplan te behouden. We doen dit door een voor Teams gevalideerde Session Border Controller  te installeren tussen het Microsoft Teams Phone systeem en de lokale buitenlijnen.

in combinatie met jouw (bestaande) telefooncentrale

Het feit dat je wenst gebruik te maken van Teams als (gedeeltelijke) telefonieoplossing betekent niet dat je je huidige investering dient weg te gooien. Een hybride oplossing in combinatie met bv. een bestaand mobiele DECT-systeem biedt veel mogelijkheden en zorgt voor zekerheid. Daarnaast is een hybride opstelling ook vaak een migratie oplossing waarbij je medewerkers stap voor stap kan overzetten naar een nieuw platform.

of full cloud telefonie

Hanssens Beyond Teams is een full cloud hosted telefonie oplossing en vraagt een absoluut minimum aan telecominvesteringen. Het is niet nodig om een eigen Session Border Controller-oplossing aan te schaffen. Voor een maandelijks bedrag maak je gebruik van het Hanssens Voice platform in de cloud.

lees meer over hanssens beyond Teams
Hanssens - Placeholder

customer experience via MS Teams

call queuing, slimme routering en attendant console

Specifieke functionaliteiten zoals geavanceerde routering, een operator console en een contactcenterapplicatie zijn standaard niet aanwezig in de Microsoft Teams. Met Luware Nimbus of Roger365.io kan je je Teams omgeving uitbreiden met een intuïtieve customer service-oplossing.

lees meer over Luwarelees meer over ROGER365.io

 

social messaging

Maak van Microsoft Teams de centrale communicatie hub in jouw organisatie door een naadloze integratie met sociale media kanalen zoals WhatsApp, Facebook, Twitter en SMS.

lees meer over ROGER365.io

videoconferentie via MS Teams

van huddle rooms tot board rooms

Uiteraard kan je videobellen via Microsoft Teams vanop je laptop of PC. Maar meestal biedt dit onvoldoende kwaliteit en comfort. De professionele Yealink MS Teams videosystemen bieden one-touch om deel te nemen aan een videocall, samen met een premium video- en audio-ervaring en een consistente Teams ervaring.

lees meer over Yealink

wil je ook kennis maken met de hanssens experience ?

contacteer onze experts