Hanssens - beyond telecom

zorg & industrie alarmering

monitor, informeer en reageer in kritieke situaties

Hanssens - Placeholder
Bij urgente incidenten speelt tijd een cruciale factor. Een alarm server zorgt voor een snelle communicatiestroom, bewaakt zowel systemen als processen, activeert alarmen en regelt zo snel mogelijk hulp. Het dekt perfect de eisen van o.a. ziekenhuizen en woonzorgcentra en industrie.

alarmering voor zorg

Zorgmedewerkers moeten zich vrij kunnen bewegen en communiceren in hun werkomgeving. Bovendien is een stabiele communicatie van zeer groot belang. In WZC's, zorgbedrijven en andere centra is een betrouwbaar noodoproepsysteem zeer belangrijk. Niet alleen om patiënten of bewoners te helpen, maar ook in crisissituaties waarbij eigen veiligheid gegarandeerd moet blijven.

alarmering voor industrie

In de industrie kan een Mitel Alarm Server ingezet worden om technische storingen vroegtijdig te herkennen. Afhankelijk van het evenement worden de juiste personen verwittigd om zo eventuele schade te voorkomen. Daarnaast biedt de alarmoplossing ook een oplossing voor het bewaken van gebouwbeheersystemen zoals brandalarmen en andere noodgevallen.

 

Hanssens - Placeholder

mitel alarm server

voor zorgsector en industrie

De Mitel Alarm server bestaat uit een geïntegreerde oplossingen in combinatie met een communicatiesysteem, zoals bijvoorbeeld MiVoice Office 400, of Mitel SIP-DECT. De Mitel Alarm Server:

  • Bewaakt de werking
  • Activeert de gewenste diensten en alarmen volgens vooraf gedefinieerde modellen
  • Waarschuwt geselecteerde (groepen van) ontvangers via sms, e-mail, sms of spraakberichten

 

Een alarm kan wordgen geactiveerd door een:

  • Verpleegkundigenoproep- of brandalarmsysteem (ESPA-interface)
  • een knop op de Mitel DECT handset
  • alarmknop
  • webclient
  • e-mail

 

Doordat de Mitel Alarm Server en het communicatiesysteem direct met elkaar verbonden zijn, is het onderhoud, de configuratie en de installatie eenvoudiger, sneller en minder foutgevoelig.

Hanssens - Placeholder

SIP-DECT

draadloze telefonie

DECT is nog steeds dé standaard voor stabiele draadloze communicatie. DECT werd speciaal ontworpen voor spraak en werkt op zijn eigen geïsoleerde frequentie zodat het de meest betrouwbare draadloze communicatieoplossing op de markt is.

Hanssens en Televic Healthcare werken samen voor het integreren van deze unieke oplossing in WZC's, zorgbedrijven en andere zorgcentra. Televic Healthcare ontwikkelt en produceert kwalitatieve producten voor verpleegoproep, intercom, toegangscontrole, patiënt multimedia en zorgregistratie.
Hanssens - Placeholder

wil je ook kennis maken met de hanssens experience ?

contacteer onze experts