Hanssens - beyond telecom

videoconferencing

de kracht van videoconferencing
Hanssens - Placeholder
Door de golf van digitale transformatie wint video als communicatiemiddel steeds meer aan belang. Videoconferencing heeft ervoor gezorgd dat we op een heel andere manier communiceren en vergaderen. Vandaag spreek je face-to-face met collega's, leveranciers of klanten aan de andere kant van de stad, het land of de wereld, vanuit je eigen, vertrouwde werkomgeving.

de 6 voordelen van videoconferencing voor jouw organisatie?

1. maximale ROI

De reis- en verblijfskosten en buitenlandse communicatiekosten worden tot een minimum herleid. De investering in videoconferencing verdien je dus in een mum van tijd terug.

2. hoge productiviteit

Een videoconference meeting vraagt om focus en een goede voorbereiding. Dé reden waarom een vergadering met video veel effectiever verloopt dan de fysieke variant.

3. versnelde besluitvorming

Deelnemers kunnen gemakkelijker en sneller met elkaar samenwerken. Je kan bijvoorbeeld ook documenten delen.

4. levensecht en natuurlijk communiceren

Een professioneel videoconferencing gesprek voelt levensecht aan. Mensen reageren van nature beter door een combinatie van beeld en geluid.

5. quality time

Videobellen zorgt voor een betere werk-privébalans: minder reizen, minder files, 's avonds vroeger thuis, meer tijd voor je familie en hobby's. 

6. de natuur is je dankbaar

Minder reizen betekent minder CO2-uitstoot. En een kleinere ecologische voetafdruk. Videomeetings zijn dus de ideale manier om je steentje bij te dragen aan een beter milieu. 
Van krachtige boardroom videoconferencingsystemen tot gebruiksvriendelijke virtuele meeting rooms zoals Microsoft Teams Meetings of Mitel MiTeam Meetings, voor iedere situatie bieden we jou een unieke en efficiënte werkervaring.
Hanssens - Placeholder

slimmer communiceren?

contacteer onze experts