Hanssens - beyond telecom

business productivity & collaboration

slimmer communiceren, efficiënter samenwerken
Hanssens - Placeholder
Onder invloed van trends als digitale transformatie, customer experience en de opkomst van thuiswerken verandert de manier waarop we connecteren en communiceren met elkaar razendsnel. 
Enkel een bureau met een pc en een vaste telefoon is zo goed als verleden tijd. ‘Het werk’ is niet langer een plek waar je naartoe gaat; het is iets wat je doet, ook thuis of onderweg. Omdat onze werkomgeving blijft evolueren, winnen collaboration tools aan belang in moderne organisaties. Deze communicatieoplossingen zijn ontworpen om zelfs de meest verspreide werknemers samen te brengen in een uniforme, eenvoudige en mobiele omgeving.
Onder invloed van trends als digitale transformatie, customer experience en de opkomst van thuiswerken verandert de manier waarop we connecteren en communiceren met elkaar razendsnel.
Hanssens - Placeholder

de voordelen van de unified communication-tool op een rijtje:

Dankzij het ‘one-number’ concept moet je je mobiel nummer niet meer doorgeven, maar ben je bereikbaar via je vast nummer.
De ingebouwde chatfunctie zorgt er voor dat het mailverkeer drastisch verlaagd kan worden.
Bevat alle telefoonfuncties die je van een vast telefoontoestel gewoon bent: in wacht zetten, doorschakelen, conference call...
Maak gebruik van dynamische statussen. Je kan je status manueel of automatisch via de Outlookkalender aanpassen. Zo kan je altijd zien wie beschikbaar is of niet.
Bij binnenkomende oproepen toont een pop-up extra informatie over de beller en kan je doorklikken naar het ERP of CRM-pakket.
Oproep gemist? Via de gesprekshistoriek krijg je een mooi overzicht van ontvangen, gemiste of uitgaande oproepen. 
Binnenkomende oproepen kan je gemakkelijk doorschakelen naar een collega, een afdeling of je e-voicemail.
Je kan bellen via Wifi of 4G zonder dat een gesprek onderbroken wordt.
onze UC-applicatie MiCollab biedt dezelfde gebruikerservaring op pc en smartphone en kan ook in combinatie met je vast toestel worden gebruikt. 
Hanssens - Placeholder

MiTeam Meetings


MiTeam Meetings is een 'Continuous Collaboration'-platform. Het platform maakt vloeiende overgangen mogelijk tussen spraak, chat en video, waardoor teams continu virtueel kunnen samenwerken.

Lees meer over MiTeam Meetings

slimmer communiceren?

contacteer onze experts