Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Vlaamse Rederij VLOOT gaat opnieuw met ons in zee​

VLOOT dat via het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust deel uit maakt van de Vlaamse overheid heeft onlangs opnieuw het vertrouwen bevestigd in de telefoniediensten van Hanssens Telecom.

5 vestigingen in multisite-omgeving met redundantie en centraal beheer

VLOOT, gespecialiseerd in overheidsvaartuigen, staat mee in voor een vlot en veilig scheepvaartverkeer. Hiervoor hebben ze vestigingen Oostende, Nieuwpoort, Antwerpen, Gent en het Nederlandse Vlissingen. Hanssens Telecom voorziet op iedere site een telefoon- en communicatiesysteem dat in verbinding staat met elkaar. Deze multi site oplossing is opgebouwd uit Mitel MiVoice 5000 gateways. Om de veiligheid en continuïteit te garanderen is de volledig installatie in redundante duplex uitvoering. Alles wordt bovendien volledig centraal beheerd.


Geautomatiseerde wachtdiensten

Met behulp van intelligente routering software met bijhorende databasekoppeling worden de wachtdiensten van de rederij geautomatiseerd.


Bellen vanop het water

De varende eenheden van de rederij zijn uitgerust met een SIP-DECT systeem dat op haar beurt via een wireless IP straalverbinding is verbonden met het communicatieplatform. Hierdoor kunnen medewerkers die actief zijn op één van de boten vlot communiceren met het vaste land.

 


Geschreven op 26/10/2017