Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Virtuele receptie: professioneel onthaal​

De virtuele receptie is een digitale zuil of kiosk waarmee je bezoekers professioneel ontvangt in een bedrijf of organisatie. Via een eenvoudig te bedienen touch interface kan een bezoeker zich snel aanmelden of de nodige informatie raadplegen.

Bedrijfspresentatie

Terwijl de bezoeker zich registreert kan hij of zij een slideshow zien van je onderneming of organisatie. Dankzij de touch display kan je gemakkelijk 'swipen' tussen de verschillende slides. Upload afbeeldingen via de webinterface.

Bedrijfspresentatie

Integratie Outlook agenda

Maak een nieuwe vergadering aan in Outlook en voeg naast de genodigden ook de virtuele receptie toe. De software van de virtuele receptie zal deze afspraak uitlezen waardoor de bezoeker zich eenvoudig kan aanmelden via zijn emailadres.

Integratie Outlook agenda

Registratie via RFID

De virtuele receptie kan uitgebreid worden met een RFID reader. Hierdoor kan een medewerker met behulp van een badge zich snel aan of aanmelden. Zo kan een bezoeker gemakkelijk zien of een medewerker aanwezig is. Via de webbeheeromgeving kan de beheerder de status van de medewerkers raadplegen.

Registratie via RFID

Aanmelden via QR

Om het aanmelden te versnellen kan je voor een meeting een QR-code genereren en mailen. De bezoeker kan dan gemakkelijk de QR-code op zijn smartphone scannen aan de virtuele receptie zuil. De bezoeker wordt geregistreerd voor de bezoekersregistratie en kan direct contact opnemen met zijn contactpersoon.

Aanmelden via QR

Ingebouwde camera en telefoon

Je kan met de virtuele receptie tijdens het aanmelden als bezoeker ook een medewerker opbellen. Het is dus bijvoorbeeld mogelijk voor een koerier om zich aan te melden voor een levering in een magazijn. De virtuele receptie is ook voorzien van een ingebouwde camera. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de bezoeker te zien op je telefoontoestel, smartphone of PC.

Deuren openen

De virtuele receptie kan gekoppeld worden aan een automatische deur.
Via de telefoon of de beheeromgeving kan de deur dan van op afstand geopend worden.

Deuren openen

Eenvoudig beheer

Via de webinterface kan je gemakkelijk alle mogelijkheden beheren. Je hoeft dus geen extra software te installeren. Daarnaast kan de virtuele receptie automatisch de gegevens van de medewerkers uit de Active Directory lezen.

Eenvoudig beheer

Geschreven op 05/07/2017