Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Videobellen en Skype for Business​

Videobellen maakt integraal deel uit van je Microsoft UC omgeving

Het slagen van UC wordt bepaald door het integreren van alle communicatie in een naadloze workflow die gemakkelijk te gebruiken is. Polycom is de enige Microsoft UC partner die directe integratie biedt met Skype for Business, SharePoint, Exchange en Office 365.

Videoconferencingoplossingen voor Skype for Business

Moderne werknemers zijn dynamisch, mobiel en eisen een hoge productiviteit, ongeacht de locaties waar ze zijn of apparaten die ze gebruiken op dat moment. Skype for Business biedt gebruikers onmiddellijke samenwerkingsmogelijkheden op hun persoonlijke apparaten, en daarnaast ook gemakkelijke toegang tot kwalitatief hoogwaardige collaboration in meetings. De videoroom oplossingen voor Skype for Business is beschikbaar voor alle soorten ontmoetingsruimten: open werkplekken, traditionele vergaderzalen, collaboratieve moderne werkruimten,...


videobellen skype for business

Koppelen met Skype for Business

Directe integratie: er is een directe koppeling mogelijk tussen de videoroom systemen van Polycom en Skype for Business, wat resulteert in een verminderde complexiteit, lagere kosten en één enkele workflow voor een betere gebruikerservaring.

Multi-vendor interoperabiliteit: Polycom-technologie maakt het mogelijk om samen te werken met externe video cliënts van verschillende fabrikanten.

Consistente workflows: Polycom-oplossingen volgen de vertrouwde Microsoft Outlook-planning workflow, zoals bijvoorbeeld de "one-click to join" mogelijkheid voor meetings.

 

Gebruikers Skype for Business koppeling

Skype for Business Instant Message (IM) & Presence users die video als volwaardig communicatiemiddel willen toevoegen als communicatiemiddel.

Skype for Business users die een koppeling met videoroomsystemen willen maken.

Interoperabiliteit met Skype for Business

realpresence group polycom

RealPresence Group voor vergaderruimtes

De Polycom RealPresence Group Series is geschikt voor elk ruimte, van kleine vergaderzalen tot grote klaslokalen en open werkruimten. De innovatieve camera framing en tracking technologie, audio innovatie, intuïtieve touch user interface gecombineerd met de Skype for Business interoperabiliteit maak van de Group Series de ideale oplossing voor group video meetings.

Lees meer over RealPresence Group
realpresence tio polycom

RealPresence Trio Visual +

Met de RealPresence Trio Visual + kan je gemakkelijk je content delen met iedereen in de kamer, met deelnemers op afstand, of beide tegelijk. En dat allemaal met de tools die je gewoon bent: je eigen pc, tablet of smartphone. De RealPresence Trio is de perfecte huddle ruimte oplossing voor elke grootte van klanten met Skype for Business Server of Office 365 Online omgevingen.

Lees meer over RealPresence Trio Visual +
RealPresence Group Convene

RealPresence Group Convene

RealPresence Group Convene biedt uitgebreide video en content ervaringen voor kleine groepen of persoonlijk gebruik. Het is een flexibel systeem dat samen werkt met de RealPresence Groep 310 of 500. Je kunt kiezen uit enkele of dubbele-displays, optionele ingebouwde multipoint, en nog veel meer.

Lees meer over RealPresence Group Convene

Infrax gebruikt Skype for Business als videoconference bridge

infrax

De videoconference systemen van Infrax zijn geïntegreerd met Microsoft Skype for Business. Hanssens Telecom en Infrax beslisten om Skype for Business in te zetten als conference bridge. Dit moet er voor zorgen dat meerdere videosystemen tegelijk met elkaar kunnen videobellen in een multipointgesprek.

Lees meer