Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Mitel virtuele telefooncentrale​

Van een hardware naar een software telefooncentrale

De Mitel MiVoice virtuele telefooncentrales bieden naast voice ook uitgebreide unified communications en collaboration toepassingen. Lagere kosten, eenvoudiger IT-beheer, verbeterde beveiliging en meer bedrijfscontinuïteit zijn maar enkele voordelen van virtualisatie.

Wat is een virtuele telefooncentrale?

De tijd dat telefonie vooral hardware is, is ver achter ons. Door de komst van IP-telefonie, is 'voice' meer en meer een applicatie geworden. Dit maakt het mogelijk om een telefooncentrale virtueel te laten draaien op een server, lokaal of in een datacenter.

Mitel MiVoice 5000 virtuele server

De MiVoice 5000 is één van de meest uitgebreide communicatieservers op de markt. Een sterke openheid voor marktstandaarden (SIP, LDAP, Linux), netwerkcapaciteit en versterkte beveiliging van het systeem: dit zijn maar enkele kenmerken van de MiVoice 5000 communicatieserver. De MiVoice 5000 bestaat ook in een hybride PBX-versie.

Lees meer over Mitel MiVoice 5000

Mitel MiVoice Business virtuele server

MiVoice Business biedt een betrouwbaar, flexibel en veelzijdig communicatieserver. De MiVoice Business past in nagenoeg elk type organisatie en biedt het naast alle denkbare telefoniefuncties, diverse mogelijkheden voor integratie met andere bedrijfsapplicaties. De Mitel MiVoice Business bestaat ook als Full IP PBX.

Lees meer over Mitel MiVoice Business

Oplossingen