Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Multisite koppeling​

Vestigingen verbinden met elkaar

Steeds meer organisaties zien de voordelen van het integreren van communicatie- en datanetwerken van verschillende vestigingen. Binnen een IP Virtual Private Network (IP-VPN) worden de verschillende vestigingen van je organisatie gekoppeld tot één transparante, virtuele organisatie, alsof ze in hetzelfde gebouw gevestigd zijn. Op de verschillende locaties binnen die multisite kan je als gebruiker beschikken over alle faciliteiten zoals die beschikbaar zouden zijn bij een alleenstaand systeem.

IP-Virtual Private Network

Binnen een IP-VPN netwerk worden verschillende vestigingen samengevoegd tot één transparante, virtuele organisatie, alsof ze in hetzelfde gebouw gevestigd zijn. Op de locaties binnen een IP-VPN netwerk kunnen gebruikers beschikken over alle faciliteiten zoals die beschikbaar zijn in één standalone systeem. Deze volledige transparantie verhoogt de productiviteit aanzienlijk en resulteert in forse besparingen op telefoonkosten. Investeringen in andere toepassingen zoals netwerkmanagement, voice mail en kostenregistratie zijn een stuk lager omdat hiervan slechts één systeem aangeschaft dient te worden. Hierbij dient wel rekening gehouden te worden met de noodzakelijke QoS voor de WAN die de vestigingen met elkaar verbindt.

MiVoice 5000 hybride telefooncentrale

Deze telefooncentrale wordt ingezet als PBX-systeem voor onafhankelijke en stand-alone architecturen. Voor netwerken en gecentraliseerde oplossingen fungeert de MiVoice 5000 als centrale communicatieserver van de IP-oproepen en doet de MiVoice 5000 X serie dienst als media-gateway.

Lees meer over de MiVoice 5000 X serie PBX

MiVoice 5000 virtuele telefooncentrale

Voor netwerken en gecentraliseerde oplossingen kan je opteren voor de MiVoice 5000 als centrale verwerkingseenheid van de IP-oproepen. De MiVoice 5000 X serie doet dan dienst als media-gateway.

Lees meer over de MiVoice 5000 virtuele communicatieserver

De voordelen van telefooncentrales in multisite

 • Visualisatie van status medewerkers over alle vestigingen
 • Bereikbaar op eigen nummer op om het even welke locatie
 • Je belt sneller, eenvoudiger en spaart kosten uit dankzij je eigen virtueel privé netwerk
 • Investeringen in andere toepassingen zoals netwerkmanagement, voice mail en kostenregistratie zijn een stuk lager omdat hiervan slechts één systeem dient aangeschaft te worden
 • Gemeenschappelijk gebruik van hoofdnummer, operatrice, simbox, taxatiesoftware, intelligente routering, voicemail, beheersysteem
 • Transparantie van functionaliteiten: omleiden, follow me, verkorte nummering, dect roaming, virtual desking, supervisie...

Eenvoudig beheer voor je IT-afdeling

Eenvoudig beheer voor je IT-afdeling

Met de multisitesoftware beheer je uitgebreide communicatienetwerken vanuit één bestuurstool. Dit resulteert in een gebruiksvriendelijk beheer door de administrators, lagere beheerskosten en snellere aanpassingsmogelijkheden.

 • Uitstekend afgestemd op uitgebreide communicatienetwerken zonder verlies van functionaliteiten
 • Lagere beheerskosten en een hogere efficiëntie: wijzigingen worden automatisch doorgevoerd naar alle netwerken
 • Veiligheid: Full IP beveiligde verbindingen via codering
 • Open: gemakkelijke integratie in de IT omgeving van een externe gebruiker
 • Toegankelijkheid: externe toegang via webinterface