Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Mitel hybride telefooncentrale​

Klassieke en nieuwe technologieën in één telefooncentrale

De hybride Mitel MiVoice telefooncentrales zijn gebaseerd op tientallen jaren ervaring op het gebied van zakelijke communicatie. Deze communicatieoplossingen zijn synoniem voor duurzame investeringen en ze passen zich aan de groeiende dagelijkse communicatiebehoeften van jouw bedrijf of organisatie aan.

Wat is een hybride telefooncentrale?

Een hybride telefooncentrale combineert traditionele telecommunicatie zoals analoog, digitaal en draadloze DECT met het Voice over IP protocol (SIP, IP-DECT en SIP-DECT). Het grote voordeel is dat je als onderneming klaar bent voor de toekomst en gemakkelijk kan overstappen van de ene technologie naar de andere. Je kan zelfs tegelijk gebruik maken van de twee technologieën. In de praktijk betekent dit dat de analoge en digitale toestellen nog met een fysieke kabel rechtstreeks worden aangesloten op de telefooncentrale. Met VoiP worden de toestellen aangesloten op het datanetwerk.

Mitel MiVoice Office 400 telefooncentrale

De MiVoice Office 400 staat synoniem voor een toekomstgericht VoIP-gebaseerde communicatieplatform dat open, modulair en hybride is. Naast vaste en draadloze telefonie biedt de MiVoice Office 400 ook de mogelijkheid tot het implementeren van Unified Communications applicaties

MiVoice Office 400 kan overal gebruikt worden: in fabrieken, bedrijven, hotels, verzorgingstehuizen of binnen overheden.

Lees meer over MiVoice Office 400 telefooncentrale

Mitel MiVoice 5000 telefooncentrale

De Mitel MiVoice 5000 telefooncentrale is de ideale oplossing voor middelgrote tot grote ondernemingen, of ondernemingen met complexe vereisten of situaties. De MiVoice 5000 kan worden ingezet als PBX-systeem voor onafhankelijke en stand-alone architecturen. Voor netwerken en gecentraliseerde oplossingen fungeert de MiVoice 5000 als virtuele communicatieserver van de IP-oproepen en doet de MiVoice 5000 PBX dienst als media-gateway.

Lees meer over Mitel MiVoice 5000 telefooncentrale

Oplossingen