Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Samen koken, degusteren, afwassen en … de télésiège​

Naar jaarlijkse gewoonte sloten we onlangs voor één dag onze lijnen en legden we de hoorns neer om met volle teugen te genieten van onze teambuilding. Plaats van het gebeuren was deze keer Heuvelland.

Onze uitvalsbasis was Landgoed De Monteberg. Deze vakantiewoning ligt idyllisch verscholen boven op de Monteberg, aan de voet van de Kemmelberg. Anderhalve dag woonden we samen onder één dak. En dat wonen mag je gerust letterlijk nemen: samen koken, samen eten -en ook afwassen- en samen overnachten. De huiselijke taken voerden we uit zoals het hoort: in 'HT-style'. Want elke medewerker kreeg een unieke Hanssens Telecom-keukenschort.

Tussendoor namen we de fiets voor een pittig rondje Heuvelland. Onze eerste halte was in Westouter. Tussen de Rode- en de Zwarteberg brachten we een bezoek aan wijndomein Entre-Deux-Monts, vorige maand nog uitvoerig bekroond met enkele gouden medailles. Nadien volgende een moment van pure jeugdnostalgie: de télésiège "Cordoba".

Na een veel te korte nacht, waarbij sommigen slechts enkele uren hun bed hadden gezien, volgde nog een deugddoende ochtendwandeling op en rond de Kemmelberg.

't Was were goed...;-)


Geschreven op 14/09/2018