Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

SIP-DECT​

Het comfort van mobiliteit via VoIP

Mitel SIP-DECT biedt een uitgebreide oplossing voor draadloze telefonie via IP, door het combineren van het innovatie Session Initiation Protocol (SIP) met DECT, de toonaangevende technologie voor spraakcommunicatie.

SIP-DECT biedt vrijwel onbeperkte, veilige bereikbaarheid voor de medewerkers, op het terrein als op externe sites of thuiskantoren. Mitel SIP-DECT maakt gebruik van Radio Fixed Part (RFP) basisstations in combinatie met Mitel DECT-telefoons voor een naadloze radionetwerk voor spraak en datamobiliteit. Alle Mitel SIP-DECT componenten zijn gecertificeerd en voldoen aan de nieuwste DECT-standaard veiligheidseisen. Mitel SIP-DECT is schaalbaar, perfect te integreren met de Mitel MiVoice telefooncentrales en kan zelfs gekoppeld worden met Microsoft Skype for Business.

SIP-DECT highlights

  • Uitzonderlijke spraakkwaliteit en datatransmissie
  • Voice en sms
  • Geen bereikbeperkingen - grootte van radionetwerk kan groeien met IP-infrastructuur
  • Gemakkelijk handset en RFP-installatie - geen frequentieplanning vereist voor DECT
  • Roaming tussen de sites die zijn verbonden via WAN
  • XML-interface voor een breed scala aan externe applicaties en XML API voor systeemintegratie
  • Ondersteunt twee extra back-niveaus voor de primaire SIP Registrar
  • Redundante structuur van SIP-DECT-controle componenten op RFP, Linux server of gevirtualiseerd garandeert dat gegevens en radioverbindingen beschikbaar blijven in geval van storing
  • Drie-weg conference ongeacht het communicatiesysteem
  • Individuele telefoonboeken opgeslagen in gebruikersprofiel in aanvulling op de toegang tot het centrum van het telefoonboek

Flexibel, schaalbaar en betrouwbaar

De DECT-infrastructuur stelt gebruikers in staat om naadloos en vrij te bewegen binnen het draadloos netwerk en bereikbaar te blijven op hetzelfde nummer, zelfs tijdens roaming naar andere locaties. Medewerkers hebben toegang tot hun gebruikersgegevens en profielen wanneer ze zich aanmelden op eender welk geregistreerde handset. Hierdoor kunnen handsets eenvoudig gedeeld worden tussen werknemers en werknemers in ploegendienst. Deze flexibiliteit biedt een ideale, kosteneffectieve oplossing voor o.a. bedrijven, ziekenhuizen, hotels, zorginstellingen, …. DECT maakt gebruik van een gereserveerde frequentieband om storingen van andere radionetwerken te voorkomen. Bovendien handhaaft SIP-DECT een hoge spraakkwaliteit, ongeacht de omgeving waar radiosignalen vaak worden verstoord (metalen, productie, …). Wanneer nodig kan een SIP-DECT infrastructuur uitgebreid worden door extra basisstations uit te rollen.

Ontworpen voor veiligheid en beveiliging

DECT biedt draadloze voice encryptie waardoor de koppeling tussen de Mitel SIP-DECT-basisstation en de draadloze terminals beveiligd wordt om gesprekken vertrouwelijk te houden en te beveiligen tegen afluisteren. Alle Mitel SIP-DECT componenten zijn DECT security gecertificeerd en voldoen aan de nieuwste veiligheidseisen van de DECT-standaard. Mitel SIP-DECT ondersteunt op het IP-netwerk, VoIP beveiliging met encryptie van de signalering (TLS) en voice data (SRTP). Mitel SIP-DECT beschikt over een geïntegreerde alarmoplossing en een gebruiker monitoring controle. Alle handsets die deel uitmaken van een alarmgroep kunnen in geval van nood op basis van inloggegevens, activiteit, oproepomleiding, stil opladen, en batterijstatus bereikt worden. Mitel SIP-DECT biedt lokalisatiefuncties die het mogelijk maakt routes en activiteiten te traceren, en ondersteunt zelfs aansluiting van bewakingscamera’s om beelden weer te geven van het gebied van waar een waarschuwing afkomstig is.


Heavy duty handset

Heavy duty handset

632d DECT

De 632d is ontworpen voor gebruik in moeilijke werkomgevingen. Het apparaat voldoet aan de industriële standaard IP-65. Het biedt bescherming tegen stof en kan overal gebruikt worden: buiten of in een productieomgeving. De 632d is bestand tegen vallen tot een hoogte van 2m op beton. Dankzij de geïntegreerde ‘mandown' functie is de 632d ideaal voor de risicovolle beroepen. Een extra noodoproeptoets maakt de 632d de ideale metgezel, niet alleen voor risicoberoepen, maar ook voor ziekenhuizen en zorginstellingen.

Business handset

Business handset

622d DECT

De gebruiksvriendelijke 622d is de high-end mobiele telefoon voor de professional. Vrije programmeerbare toetsen ondersteunen de eenvoudige navigatie en het gebruik van verschillende lijnen. Dankzij de Bluetooth interface voor een draadloze headset, zorgt de 622d voor maximale bewegingsvrijheid. De hoogwaardige lithium-ion batterij kan worden opgeladen via de USBinterface, los van het laadstation.

Basis handset

Basis handset

612d DECT

De 612d is het basismodel. Het verlichte TFT kleurenscherm garandeert een optimaal overzicht en eenvoudige bediening van de duidelijk gestructureerde menu's.

HD audio DECT handset

HD audio DECT handset

650c DECT

De Aastra 650c is CAT-iq 1.0-gecertificeerd en biedt een uitstekende geluidskwaliteit. Ook in een infrastructuur die geen CAT-iq ondersteuning heeft, profiteer je van een zeer goede geluidskwaliteit via de hoogwaardige audiocomponenten van de telefoon. Dit is vooral het geval wanneer in de hands-free modus wordt gebeld.


Centraal beheer via Open Mobility Manager (OMM)

Systeemconfiguratie wordt beheerd door middel van de Mitel SIP-DECT web service portal Open Mobility Manager (OMM) die voorziet in event logs, statistieken en real-time monitoring functies. Parameter-wijzigingen kunnen worden toegepast op meerdere items tegelijk en statussen van SIP-DECT RFP's kunnen worden gemonitord voor alarmeringen.

Dect-XQ

Unieke technologie voor een betere geluidskwaliteit in moeilijke radioreflecterende omgevingen.

Videobewaking

DECT-telefoons kunnen beelden ontvangen van USB-camera's die zijn aangesloten op DECT-antennes.