Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Hanssens Telecom gaat in zee met telecomprovider Destiny​

Kwalitatieve connectiviteit met een persoonlijke aanpak

In september sloegen we de handen in elkaar met Destiny, aanbieder van veilige telecom diensten op de Belgische bedrijvenmarkt. Met dit partnership vult Destiny ons telefonie portfolio verder aan met connectiviteit. Op die manier worden onze klanten voorzien van een totaaloplossing in telefonie, met slechts één aanspreekpunt voor al hun vragen.

Focus op innovatieve oplossingen op maat van de klant

Philippe Hanssens, Algemeen Directeur Hanssens Telecom: "We kiezen onze partners zeer gericht uit. Zo kunnen we onze klanten meerwaarde bieden en tegelijk garant staan voor de kwaliteit van onze diensten. Door de samenwerking met Destiny hebben we een partner aan onze zijde, die gespecialiseerd is in connectiviteit. Door hun knowhow en ondersteuning, kunnen wij ons nog meer gaan focussen op de behoeften van onze klanten. Dat leidt ertoe dat we meer kunnen inzetten op de innovatie van onze producten. Met als einddoel? Onze klanten klaarstomen voor de telecom uitdagingen van morgen.".

Voordelen voor onze klanten

  • We bieden je een totaaloplossing in telefonie
  • Je hebt slechts één aanspreekpunt voor al je vragen 
  • Je bent verzekerd van de kwaliteit van de diensten die we jou bieden 
  • Je bent klaar voor de uitdagingen van morgen, met de nieuwste technologieën

Gemeenschappelijke visie

Naast een strategische overeenkomst, is de samenwerking gebaseerd op de visies van beide bedrijven, die sterk op elkaar aansluiten. Joachim Lauwers, Managing Director Destiny: "Bij Destiny staat de klant altijd centraal. Die persoonlijke aanpak zien we ook bij Hanssens Telecom. En dat is meteen ook een cruciale reden voor een succesvolle samenwerking. Wanneer je je als partners kan scharen achter gemeenschappelijke waarden, uit zich dat in de dienstverlening. Dat zien we ook in dit partnership.".

Ontbijtsessie op 12 december 2019

Benieuwd wat Destiny voor jouw organisatie kan betekenen op vlak van connectiviteit? Kom naar onze ontbijtsessie op 12 december 2019 in onze kantoren in Roeselare.

De plaatsen zijn beperkt!

Registreer je hier!

Geschreven op 06/11/2019