Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Hanssens Telecom, let's talk​

Hanssens Telecom nv, gevestigd in Roeselare, is gespecialiseerd in telefonie en videoconferencing. Reeds 25 jaar bouwen wij aan een toonaangevende reputatie bij bedrijven, non-profit en overheidsorganisaties in West- en Oost-Vlaanderen.

We gaan continu op zoek naar nieuwe oplossingen. Daarbij heeft Hanssens Telecom een duidelijke strategie: een stabiel communicatieplatform integreren gebaseerd op de beste producten. Hiervoor beschikken we over grondige kennis van de geïntegreerde producten, zijn we trouw aan een beperkt aantal leveranciers, zijn we vooral regionaal actief, hebben we een hecht team van medewerkers en is onze servicedesk volledig geïnformatiseerd. 


″ Het is niet belangrijk wat de klant vraagt, maar wat hij nodig heeft. Door onze sterke focus heeft Hanssens Telecom de kennis in huis om jouw organisatie te adviseren en te sturen naar de juiste oplossing. Een communicatie-oplossing waar efficiëntie, rentabiliteit en duurzaamheid centraal staan. Graag willen we jouw partner zijn om de telecomuitdagingen van morgen aan te pakken. ″
Philippe Hanssens, algemeen directeur

Onze missie

Voor professionele gebruikers een stabiel communicatieplatform uitwerken dat de doeltreffendheid en winstgevendheid van de klant vergroot.

Onze visie

Wij willen de regionale marktleider zijn op vlak van de integratie van Unified Communications, met als doel organisaties te laten samenwerken op een duurzame manier.

Ons merk

We ondernemen samen met onze medewerkers, klanten en partners. We zoeken naar creatieve oplossingen die de rentabiliteit van onze klanten vergroot. We passen ons continu aan de snel veranderende omgeving aan. We kiezen resoluut voor de eenvoudigste en meest efficiënte oplossingen.

Ons werk

We zijn eerlijk met onszelf, de klant en de leverancier. We respecteren iedereen en we schatten ieders inbreng naar waarde. We willen de geprefereerde partner van onze klanten zijn. Alles wat je je kan inbeelden en waar je in gelooft, kan je realiseren.

Mitel Most Innovative Partner

Innovatie

We investeren 20% van onze tijd in het zoeken en bedenken van innovatieve oplossingen. Mede dank zij een doorgedreven en langdurige samenwerking met het Innovatiecentrum West-Vlaanderen is Hanssens telecom er in geslaagd diensten te ontwikkelen waarmee zij volledig inspelen op de trend van unified communication. Hanssens Telecom werd door Mitel bekroond tot Most Innovative Technology Partner 2015 en 2017 van België en Luxemburg. Hiermee erkent Mitel ons als een vernieuwende en grensverleggende speler in de telecommarkt. 

Lees hier het artikel over onze samenwerking met het Innovatiecentrum

Geschiedenis

1991    Oprichting van ‘Hanssens Telecommunication' door Marc Hanssens
1992    Gold Partner van Mitel (het vroegere Matra Communication)
2001    Overname van Matra klanten in West- en Oost-Vlaanderen
2005    ISO 9001 gecertifieerd
2007    Volledige digitalisering van de bedrijfsprocessen van Hanssens Telecom
2010    PRINCE2 projectmanagement certified en certified Polycom Partner
2011    Itil Foundation certified
2012    Meer dan 1000 geïnstalleerde communicatieplatformen
2014    Microsoft Partner Silver Application Development (expert in de ontwikkeling van toepassingen voor Windows)
2016    'Mitel Most Innovative Partner 2015' van België en Luxemburg
2016    Nominatie 'Bedrijf van het jaar' van Roeselare
2018    'Mitel Most Innovative Partner 2017' van België en Luxemburg


Partners

Mitel Platinum Solutions Partner

Mitel Platinum Solutions Partner

Hanssens Telecom is sinds 1992 Gold partner van Mitel en sinds 2018 Platinum Partner. Mitel is een wereldwijde leider in zakelijke telecommunicatie, voor zowel KMO's als grote organisaties. Mitel biedt klanten een maximale keuze met één van de meest uitgebreide productportfolio's. Met meer dan US $ 1 miljard omzet, 60 miljoen klanten wereldwijd, en nummer 1 marktaandeel in West-Europa, is Mitel een duidelijke marktleider in bedrijfscommunicatie.

Mitel.com
Polycom Authorised Partner

Polycom Authorised Partner

Hanssens Telecom is sinds 2010 Authorised Partner van Polycom. Polycom is een Amerikaans constructeur met een compleet gamma aan videoconferentie- en audioconferentieproducten. Als wereldwijde marktleider in videoconferentie focust Polycom zich voor 100% op open B2B communicatieplatformen. Polycom heeft strategische partnerships met o.a. Microsoft, IBM en HP.

Polycom.com