Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Nieuws​

Hanssens Telecom is Mitel Platinum Partner

Geschreven op 11/07/2018

Hanssens Telecom mag zich sinds kort Mitel Patinum Solutions Partner noemen, de hoogste onderscheiding die een Mitel partner kan behalen.

Als Platinum partner hebben we expertise op volgende technologiegebieden:

 • MiVoice Business, MiVoice 5000 en MiVoice Office 400
 • Mobility
 • UC & Collaboration 
 • Contact Center
 • Open Solutions

Eerder dit jaar werd Hanssens Telecom ook al bekroond tot Mitel Most Innovative Partner 2017.Lees meer

Roadshow 18

Op donderdag 18 oktober organiseren we onze Roadshow in het open kenniscentrum ARhus te Roeselare. Daar gaan we samen met keynotespreker Dado Van Peteghem ingaan op de digitale transformatie die onze manier van werken doet veranderen. Hoe gaan we met die digitale transformatie om en hoe kan Hanssens Telecom u helpen om jouw organisatie future proof te maken?

Lees meer

Mitel Most Innovative Partner 2017

Geschreven op 08/02/2018door Kristof

Hanssens Telecom is voor de tweede keer in drie jaar tijd uitgeroepen tot 'Mitel Most Innovative Partner' van België en Luxemburg. Hiermee erkent Mitel, Belgisch en Europees marktleider in bedrijfscommunicatie, Hanssens Telecom opnieuw als een vooruitstrevende integrator van telefonie-, UC- en contact center- oplossingen.

Lees meer

CES-beurs: 8 technologietrends voor 2018

Geschreven op 23/01/2018door Kristof

Onlangs vond in in Las Vegas in de VS de jaarlijks CES (Consumer Electronics Show) beurs plaats. CES is het wereldtoneel waar innovaties van de volgende generatie op de markt worden geïntroduceerd. We zetten de 8 belangrijkste tech trends voor 2018 even voor je op een rij:

 1. Spraaktechnologie en digitale assistenten
 2. Wifi, Mesh-Wifi en Lifi
 3. Smart Cities
 4. eHealth
 5. 5G technologie
 6. Augmented Reality
 7. Aritificiële Intelligentie
 8. Slimme auto's
  ... en een bonus trend
Lees meer

Hoe een callcenter verrassend persoonlijk kan zijn

Geschreven op 22/12/2017door Kristof
We werden gecontacteerd door een bedrijf uit de financiële dienstensector met een heel concrete vraag. Ze waren op zoek naar een manier om hun klanten op een meer persoonlijke manier van dienst te zijn. En dit ook buiten de kantooruren. Hanssens Telecom stelde een op maat gemaakte oplossing voor: een customer experience center, waarbij hun klanten zèlf kiezen via welk kanaal ze willen communiceren.

We plaatsen 5 buttons op de contactpagina, goed voor evenveel opties waaruit de klant kan kiezen om te communiceren.

Lees meer

Deze 4 telecomuitdagingen heeft Hanssens Telecom met maatwerk opgelost

Geschreven op 05/12/2017door Kristof

De nieuwe apps, chatplatformen en videosoftware volgen elkaar razendsnel op. Ze zijn allemaal ontworpen om je zo vlot mogelijk te helpen communiceren, maar die overvloed aan keuze maakt het er niet altijd makkelijker op. Een unieke telecomoplossing voor jouw probleem, is dan ook geen overbodige luxe. Ontdek 4 custom-made systemen die ons R&D-team zelf ontwikkelde.

Lees meer

Vlaamse Rederij VLOOT gaat opnieuw met ons in zee

Geschreven op 26/10/2017

VLOOT dat via het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust deel uit maakt van de Vlaamse overheid heeft onlangs opnieuw het vertrouwen bevestigd in de telefoniediensten van Hanssens Telecom.

Lees meer

Deze vijf technologieën zullen ons leven beheersen in 2045

Geschreven op 09/10/2017

Hoe onze wereld er in 2045 zal uitzien, kunnen we ons nauwelijks inbeelden. Futuristen voorspellen verbazingwekkende technologische evoluties. Een koelkast die zelf de boodschappen bestelt, een externe database voor je eigen geheugen of afspreken met de virtuele versie van een vriend die aan de andere kant van de wereld woont... je kan het zo gek niet bedenken, of het zit eraan te komen. Kijk even met ons mee naar de 5 grote veranderingen die experts verwachten.

Lees meer

Virtuele receptie: professioneel onthaal

Geschreven op 05/07/2017

De virtuele receptie is een digitale zuil of kiosk waarmee je bezoekers professioneel ontvangt in een bedrijf of organisatie. Via een eenvoudig te bedienen touch interface kan een bezoeker zich snel aanmelden of de nodige informatie raadplegen.

Lees meer

Crowdbeamer: revolutie in content sharing

Geschreven op 30/06/2017

Crowdbeamer laat de spreker toe om beelden en presentaties onmiddellijk naar het publiek te verspreiden. Het publiek kan via de eigen smartphone, laptop of tablet deze beelden capteren, er meteen op noteren en de gewenste info opslaan. Het systeem kan werken zonder internetverbinding en is voorzien van een batterij. Hierdoor kan je dus echt overal presenteren: zowel in klassieke meetings, in open lucht, op bouwwerven, tijdens een diner, op bus of trein,...

Lees meer