Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Nieuws & Events​

Televic Healthcare & Cobs ontbijtsessie 18 december 2018

Hanssens Telecom en Televic slaan de handen in elkaar

Kom naar één van onze ontbijtsessies en maak kennis met de unieke mogelijkheden en voordelen van de Cobs healthcare oplossing. Daarnaast geven we ook een live demo in combinatie met het Televic Axio Mobility platform.

Lees meer

Televic Healthcare & Cobs ontbijtsessie 17 januari 2019

Hanssens Telecom en Televic slaan de handen in elkaar

Kom naar één van onze ontbijtsessies en maak kennis met de unieke mogelijkheden en voordelen van de Cobs healthcare oplossing. Daarnaast geven we ook een live demo in combinatie met het Televic Axio Mobility platform.

Lees meer

Videoconferencing ontbijtsessie 7 februari 2019

Maak verbinding met collega's, leveranciers of klanten vanuit je vertrouwde werkomgeving, in woord én beeld, zonder je te moeten verplaatsen. Via een simpele integratie van plug-and-play video room systemen en easy-to-use cloud-gebaseerde videoconferencing software, bieden we je een unieke en efficiënte werkervaring.

Lees meer

MiCollab - Collaboration Tool ontbijtsessie 21 februari 2019

Steeds meer organisaties hebben nood aan een tool waarbij medewerkers eenvoudig, efficiënt, en snel kunnen communiceren en samenwerken. Met MiCollab communiceer je wanneer, waar en hoe je wil. Het is een applicatie voor je desktop of smartphone en bevat onder andere geïntegreerde spraak, chat, bereikbaarheid en beschikbaarheid functionaliteiten die zorgen voor naadloze communicatie met je collega's.

Lees meer

MiContact Center - Customer Experience ontbijtsessie 14 maart 2019

Klanten verwachten steeds meer van bedrijven. Dit leidt tot nieuwe uitdagingen in de manier waarop bedrijven klantervaringen of Customer Experience levert. 90 procent van de consumenten bekijkt uw website voordat zij contact met u opnemen en de meeste klanten maken het liefst gebruik van digitale kanalen zoals e-mail, chat en social media.

Lees meer

Overlijden Marc Hanssens

Geschreven op 11/10/2018

Op dinsdag 9 oktober is Marc Hanssens overleden. Hij was de oprichter en bezieler van Hanssens Telecom.

Aan hem hebben we veel te danken. Zijn optimisme en doorzettingsvermogen waren aanstekelijk. We zullen hem missen, maar we denken vooral aan de vele mooie momenten die we met hem mochten beleven.

De uitvaartplechtigheid gaat door op dinsdag 16 oktober om 11u00 in de Onze-Lieve-Vrouwekerk, Deken Zegerplein te Kortrijk.

Lees meer

Telefonie in ultramoderne nieuwbouw Politiezone VLAS

Geschreven op 01/10/2018

Hanssens Telecom zal het toekomstig ultramodern politiegebouw van de Politiezone Vlas uitrusten met een nieuwe telefonie oplossing. Het politiekantoor dat in oktober 2018 zijn deuren opent zal gevestigd zijn op de oude Howest site in Kortrijk. De drie oude commissariaten in Kortrijk verdwijnen. Ook de telefooncentrales van de lokale politiecommissariaten van Kuurne en Lendelede worden vervangen.

Lees meer

Samen koken, degusteren, afwassen en … de télésiège

Geschreven op 14/09/2018

Naar jaarlijkse gewoonte sloten we onlangs voor één dag onze lijnen en legden we de hoorns neer om met volle teugen te genieten van onze teambuilding. Plaats van het gebeuren was deze keer Heuvelland.

Lees meer

Hanssens Telecom is Mitel Platinum Partner

Geschreven op 11/07/2018

Hanssens Telecom mag zich sinds kort Mitel Patinum Solutions Partner noemen, de hoogste onderscheiding die een Mitel partner kan behalen.

Als Platinum partner hebben we expertise op volgende technologiegebieden:

  • MiVoice Business, MiVoice 5000 en MiVoice Office 400
  • Mobility
  • UC & Collaboration 
  • Contact Center
  • Open Solutions

Eerder dit jaar werd Hanssens Telecom ook al bekroond tot Mitel Most Innovative Partner 2017.Lees meer

Mitel Most Innovative Partner 2017

Geschreven op 08/02/2018door Kristof

Hanssens Telecom is voor de tweede keer in drie jaar tijd uitgeroepen tot 'Mitel Most Innovative Partner' van België en Luxemburg. Hiermee erkent Mitel, Belgisch en Europees marktleider in bedrijfscommunicatie, Hanssens Telecom opnieuw als een vooruitstrevende integrator van telefonie-, UC- en contact center- oplossingen.

Lees meer