Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Nieuws & Events​

Hanssens Telecom gaat in zee met telecomprovider Destiny

Geschreven op 06/11/2019

In september sloegen we de handen in elkaar met Destiny, aanbieder van veilige telecom diensten op de Belgische bedrijvenmarkt. Met dit partnership vult Destiny ons telefonie portfolio verder aan met connectiviteit. Op die manier worden onze klanten voorzien van een totaaloplossing in telefonie, met slechts één aanspreekpunt voor al hun vragen.

Lees meer

Mitel Platinum Partner bekroning voor Hanssens Telecom

Geschreven op 12/09/2019

Hanssens Telecom is voor het tweede jaar op rij Mitel Platinum Partner. Dit is de hoogste onderscheiding die een Mitel partner kan behalen. Bovendien zijn we het enige familiebedrijf dat met deze titel mag pronken. En daar zijn we uiteraard enorm fier op.

Lees meer

Vakantie of wachtdienst instellen? Klik, sleep en klaar!

Geschreven op 12/07/2019

Met de HT Calendar applicatie kan je heel snel en eenvoudig openingsuren, vakanties en wachtdiensten van je organisatie instellen in je telefoniesysteem. Bovendien behoren oa. routeringen, mailverwittiging en een reeks toestellen in cascade laten rinkelen tot de mogelijkheden.

Lees meer

De 8 bouwstenen van een Customer Experience Center

Geschreven op 26/06/2019

Alles wat je als organisatie nodig hebt voor een snelle en efficiënte customer care center.

Lees meer

Ben jij klaar voor de Millennials? De 3 ingrediënten voor een perfecte Customer Experience Center

Geschreven op 21/06/2019door Kristof
Vandaag is Customer Experience (afgekort tot CX) of de som van alle interacties van de klant met de leverancier van producten of diensten, belangrijker dan de prijs van het product. Met andere woorden, de klant eist niets minder dan een perfecte klantenervaring.

Customer Experience is eigenlijk niets nieuws. Vroeger bestond er simpelweg maar één ‘experience' en dat was het persoonlijk contact. Denk maar aan de kruidenierszaak om de hoek. De eigenaar kende je bij naam en hij kon je direct helpen.

Lees meer

Overlijden Marc Hanssens

Geschreven op 11/10/2018

Op dinsdag 9 oktober is Marc Hanssens overleden. Hij was de oprichter en bezieler van Hanssens Telecom.

Aan hem hebben we veel te danken. Zijn optimisme en doorzettingsvermogen waren aanstekelijk. We zullen hem missen, maar we denken vooral aan de vele mooie momenten die we met hem mochten beleven.

De uitvaartplechtigheid gaat door op dinsdag 16 oktober om 11u00 in de Onze-Lieve-Vrouwekerk, Deken Zegerplein te Kortrijk.

Lees meer

Telefonie in ultramoderne nieuwbouw Politiezone VLAS

Geschreven op 01/10/2018

Hanssens Telecom zal het toekomstig ultramodern politiegebouw van de Politiezone Vlas uitrusten met een nieuwe telefonie oplossing. Het politiekantoor dat in oktober 2018 zijn deuren opent zal gevestigd zijn op de oude Howest site in Kortrijk. De drie oude commissariaten in Kortrijk verdwijnen. Ook de telefooncentrales van de lokale politiecommissariaten van Kuurne en Lendelede worden vervangen.

Lees meer

Samen koken, degusteren, afwassen en … de télésiège

Geschreven op 14/09/2018

Naar jaarlijkse gewoonte sloten we onlangs voor één dag onze lijnen en legden we de hoorns neer om met volle teugen te genieten van onze teambuilding. Plaats van het gebeuren was deze keer Heuvelland.

Lees meer

Hanssens Telecom is Mitel Platinum Partner

Geschreven op 11/07/2018

Hanssens Telecom mag zich sinds kort Mitel Patinum Solutions Partner noemen, de hoogste onderscheiding die een Mitel partner kan behalen.

Als Platinum partner hebben we expertise op volgende technologiegebieden:

  • MiVoice Business, MiVoice 5000 en MiVoice Office 400
  • Mobility
  • UC & Collaboration 
  • Contact Center
  • Open Solutions

Eerder dit jaar werd Hanssens Telecom ook al bekroond tot Mitel Most Innovative Partner 2017.Lees meer

Mitel Most Innovative Partner 2017

Geschreven op 08/02/2018door Kristof

Hanssens Telecom is voor de tweede keer in drie jaar tijd uitgeroepen tot 'Mitel Most Innovative Partner' van België en Luxemburg. Hiermee erkent Mitel, Belgisch en Europees marktleider in bedrijfscommunicatie, Hanssens Telecom opnieuw als een vooruitstrevende integrator van telefonie-, UC- en contact center- oplossingen.

Lees meer