Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Skype for Business SIP koppeling​

Skype for Business (Lync 2013) Direct SIP koppeling

Het MiVoice Office 400 en MiVoice 5000 communicatieplatform koppelt het volledig aanbod van bedrijfscommunicatie met Skype for Business (Lync 2013)-gebruikers. Mitel is als één van de weinige IP-PBX constructeurs gecertificeerd door Microsoft voor de koppeling met Skype.

Belangrijkste troeven

All-in-one gateway voor toestellen

De MiVoice Office 400 en MiVoice 5000 zijn de perfecte telefooncentrales voor analoge telefoons, deurparlofoons, digitale, IP of SIP-telefoons, etc. De toegang tot publieke en private netwerken is flexibel en voorzien van geavanceerde routeringsmogelijkheden.

"One Number" en mobiliteit

Dankzij de One Number feature delen je vast toestel, DECT en smartphone hetzelfde nummer als je Skype voor Bedrijven (Lync) client. Op die manier kan je naadloos kiezen welk toestel je op welk moment wenst te gebruiken. De MiVoice telefooncentrales bieden een zeere professionele DECT of IP-DECT-infrastructuur en smartphone integratie.

Geavanceerde applicaties

Geavanceerde Unified Communications applicaties zoals de Operator Client of Call Center kunnen eenvoudig worden geïntegeerd met Skype voor Bedrijven (Lync). Dit maakt de MiVoice telefooncentrale een perfecte investering met de hoogste toegevoegde waarde voor Skype (Lync) gebruikers.


Je telefooncentrale en Skype voor Bedrijven (Lync): een complete telecommunicatieoplossing

Je telefooncentrale en Skype voor Bedrijven (Lync): een complete telecommunicatieoplossing