Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Mitel Platinum Partner bekroning voor Hanssens Telecom​

Hanssens Telecom is voor het tweede jaar op rij Mitel Platinum Partner. Dit is de hoogste onderscheiding die een Mitel partner kan behalen. Bovendien zijn we het enige familiebedrijf dat met deze titel mag pronken. En daar zijn we uiteraard enorm fier op.

Extra zekerheid en betrouwbaarheid voor onze klanten

Philippe Hanssens en Kris Melotte

Philippe Hanssens, Algemeen Directeur: "We focussen ons bewust op een beperkt aantal leveranciers, om zo een perfecte dienstverlening te kunnen bieden aan onze klanten. Hanssens Telecom en Mitel kennen een intensieve samenwerking die teruggaat tot in 1992, toen nog onder de Aastra (Matra) vlag. Andermaal de status van Mitel Platinum Partner behalen is vooral een bekroning voor onze medewerkers. Het laat zien dat we dag in dag uit tot het uiterste gaan op vlak van kennis, expertise en service. En dat biedt voor onze klanten een extra zekerheid en betrouwbaarheid."
Kris Melotte, Mitel National Channel Accountmanager: "De echte waardevolle dingen, die leiden tot het behalen van het hoogste Mitel partnership niveau, zijn naast een zeer hoge technische competentie, een gezonde portie intuïtie, passie, focus en loyaliteit. Proficiat Hanssens Telecom Team, voor het verlengen van het Mitel Platinum Partnership"

Innovatief portfolio gericht op middelgrote en grote organisaties

Mitel is wereldwijde marktleider op het gebied van zakelijke communicatie. Hanssens Telecom is Mitel expert op onder andere volgende technologiedomeinen:

  • On-site, public of private cloud communicatiesystemen: MiVoice Business, MiVoice 5000, MiVoice Office 400, Telepo
  • Collaboration software: MiCollab voor PC en smartphone
  • Contact Center: MiContact Center Business
  • Mobiliteit: SIP-DECT, gsm integratie
  • Verticals: Mitel Alarm Server voor industrie en healthcare

 

Geschreven op 12/09/2019