Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan
Voice over wifi dect zorgsector healthcare cobs smart1 alarmering telefonie

Droom jij ook van stabiele telefonie & alarmering in de zorg?​

Het zeer innovatieve en unieke draadloos telefoniesysteem van COBS is speciaal ontworpen voor communicatie in de zorgsector. Het combineert DECT-spraaktechnologie en Wifi voor het verdelen van relevante data in één device.

DECT en Wifi: the best of both worlds

Spraak (DECT) en alarmberichten (Wifi) worden over speciaal hiervoor gescheiden kanalen verzonden. DECT-technologie heeft zich bewezen wanneer het om stabiliteit en gesprekskwaliteit gaat. Dat maakt het een perfecte technologie voor grote gebouwen zoals zorginstellingen. DECT is niet onderhevig aan instabiliteit en biedt dus optimale zekerheid.

Met de COBS Smart1 kunt u DECT combineren met wifi voor het verdelen van relevante data. Dankzij het Android-platform kunnen toepassingen zoals het gebruiksvriendelijke Axio Mobility platform van Televic gebruikt worden op de COBS Smart1 handsets.

Televic Axio Mobility

Het Televic Axio Mobility-platform is er om oproepen, alarmen, videobeelden en zo veel meer, intuïtief en gebruiksvriendelijk en vooral op een bedrijfszekere manier bij uw zorgpersoneel af te leveren.

Axio Mobility is een zeer intelligent, veelzijdig en modulair platform dat steunt op Televic's R&D. De functionaliteiten van de mobiele toepassing hangen af van de gekozen mobiele toestellen en dragers. Deze mogelijkheden dragen bij tot het verhogen van de efficiëntie van het personeel.

De spraakcommunicatie tussen verpleegkundigen onderling of met de patiënt gebeurt eenvoudig vanop het toestel. Na een oproep kan met één druk een gesprek opgezet worden.

Gebruiksvriendelijke interface

De gebruiksvriendelijke interface zorgt er voor dat alarmen onmiddellijk de nodige zichtbaarheid krijgen. Kleuren, beltonen, trilalarm en prioriteiten zijn afzonderlijk configureerbaar. Verschillende actieve alarmen worden real-time weergegeven. De historiek is altijd beschikbaar door eenvoudig te swipen in de applicatie. Het Axio Mobility platform kan gekoppeld worden op verschillende externe systemen zoals het gebouwenbeheersysteem, PAS systeem, dwaaldetectie, enz.

Alarmen via één gevalideerd toestel

Een verpleegkundige of verzorgende kan na een oproep op zijn of haar toestel in gesprek treden met de bewoner of patiënt indien er een Televic interfoniesysteem aanwezig is in de kamer. Eenduidige kleuren, beltonen en iconen zorgen voor de vereiste zichtbaarheid van de alarmen.

Cobs Smart1 Televic Healthcare Axio Mobility


Acties vanaf het mobiele Cobs Smart1 toestel

  • Zorgoproepen
  • Assistentie & agressie alarmen
  • Brand & veiligheidsalarmen
  • Dwaaldetectie
  • Lokalisatie alarmen
  • Video beelden opvragen
  • Zorgdossiers raadplegen
logo mitel

Deze healthcare oplossing wordt volledig geïntegreerd met onze Mitel communicatieplatformen.


logo wzc 't pandje
″ Na jarenlang smartphones voor Voice over Wifi te hebben gebruikt, met veel frustraties, zijn we er 100% van overtuigd dat een professioneel toestel als COBS de beste oplossing is in zorginstellingen. Sinds Hanssens Telecom en Televic Healthcare hun gevalideerde oplossing hebben uitgerold in 't Pandje is de gesprekskwaliteit top en zijn de medewerkers echt mobiel. ″
Maarten Dejonghe, Algemeen Directeur WZC 't Pandje

cobs smart1 handset

Cobs SMART1 handset: draadloze telefoon, tekst pager, walkie-talkie en smartphone in één

De Cobs SMART1 is een Android based 4" smartphone en is voorzien van een unieke ‘topdisplay'. Het toestel is schokbestendig, robuust, en bevat tal van slimme eigenschappen voor de healthcare.

Aanpasbaar

Multiple user support

De handset kan met meerdere gebruikers worden gedeeld, werkt enkel op het werk, is valbestendig, is voorzien van een riemclip en beschikt over optionele multi-laders.

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak

De vertrouwde Android touch interface in combinatie met fysieke knoppen besparen tijd, versnellen de leercurve en zorgen ervoor dat uw medewerkers meteen aan de slag kunnen.

Stabiliteit

Stabiliteit

Cobs werkt 100% onafhankelijk en maakt gebruik van zowel moderne als traditionele technologieën.

Batterij

Reserve batterij

Laad batterijen apart op of samen met de handset. Er is altijd een vrij slot beschikbaar.

Kennisgeving

Urgente berichten via top-display

Dankzij het unieke top-display aan de bovenkant blijf je, zonder het toestel te moeten aanraken, op de hoogte van de meest urgente meldingen.

Camera

Camera

Met de 5M (1600 x 1200 pixels) rear camera kan je snel foto's nemen voor in het patiëntendossier. Indien gewenst kan de toegang tot de camera geblokkeerd worden.

Contactlijsten

Contactlijsten

Dit toestel biedt de mogelijkheid om interne, externe en persoonlijke contactlijsten te synchroniseren.

Netwerk

Netwerk

Kritieke onderdelen, zoals draadloze spraak, alarmen en berichten, worden beter gescheiden van het bestaande wifi-netwerk.

Third party

Third-party integratie

Alarmen, meldingen, e-mail, spraakoproepen, gebouwbeheer, brandalarmen, verpleegoproepsystemen of elk ander systeem kan worden geïntegreerd met deze healthcare oplossing.


Samenwerking Televic Healthcare & Hanssens Telecom

Samenwerking Televic Healthcare & Hanssens Telecom

Hanssens Telecom en Televic Healthcare werken samen voor het integreren van deze unieke oplossing in WZC's, zorgbedrijven en andere zorgcentra.

Televic Healthcare ontwikkelt en produceert kwalitatieve producten voor verpleegoproep, intercom, toegangscontrole, patiënt multimedia en zorgregistratie binnen de gezondheidszorg. Televic Healthcare is een onderdeel van Televic, een internationaal bedrijf gespecialiseerd in innovatieve communicatie technologie.

Www.televic-healthcare.com