Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Crowdbeamer: revolutie in content sharing​

Presenteer in real time op alle mobiele schermen van uw publiek, overal waar u dat wil

Crowdbeamer laat de spreker toe om beelden en presentaties onmiddellijk naar het publiek te verspreiden. Het publiek kan via de eigen smartphone, laptop of tablet deze beelden capteren, er meteen op noteren en de gewenste info opslaan. Het systeem kan werken zonder internetverbinding en is voorzien van een batterij. Hierdoor kan je dus echt overal presenteren: zowel in klassieke meetings, in open lucht, op bouwwerven, tijdens een diner, op bus of trein,...

Meetings en presentaties gebeuren tot op vandaag nog vaak op een ouderwetse manier. Er wordt een presentatie gegeven in de vergaderzaal en iedereen staart naar het scherm. Als je te ver van het scherm zit heb je dan soms nog de pech dat je het allemaal niet meer kan lezen. Soms heb je hand-outs waarop je aantekeningen kan maken, soms moet je dat rechtstreeks op een notitieblok doen. In het ergste geval verlies je die aantekeningen of weet je niet meer goed waar het bij hoorde.

Crowdbeamer is een soort server dat het mogelijk maakt om tijdens een presentatie in real-time content naar de toestellen van het publiek te sturen. Zowel smartphone, tablet, laptop en pc kan deze informatie ontvangen. Er wordt exact hetzelfde beeld getoond op het toestel als datgene dat op het grote scherm wordt getoond. Dit geldt niet alleen voor presentaties, maar ook voor filmpjes en afbeeldingen. Crowdbeamer biedt de voordelen van real-time informatie delen voor zowel de presentator als het publiek: het is draagbaar, het vereist geen internetverbinding en het levert handouts zonder nood aan papier. De deelnemers kunnen de beelden ook capteren, annotaties aanbrengen en deze informatie opslaan.

″ Hanssens Telecom is één van de early adopters en integratoren van Crowdbeamer. ″

Hoe werkt Crowdbeamer?

Hoe werkt Crowdbeamer?

De crowdbeamer zet zelf een lokaal wifinetwerk op waarmee je moet connecteren. Het toestel heeft een batterij goed voor ongeveer vier uur presentatietijd. De spreker sluit de crowdbeamer aan op zijn device naar keuze. Als publiek heb je de Crowdbeamer app nodig. Eens de app op je smartphone, tablet of pc staat, kan je meteen je eigen nota's digitaal nemen en alleen opslaan wat je zelf wil. De Crowdbeamer komt in twee versies: Go en Enterprise. De Go ondersteunt tot 25 verschillende ontvangers die tegelijk met het toestel verbinden. Op de Enterprise-versie kan je tot 100 verschillende mensen verbinden.

Crowdbeamer integratie met videoconferencing

Crowdbeamer integratie met videoconferencing

Verbind de Crowdbeamer met een videoroomsysteem en je kan perfect content delen met de andere gebruikers.

Lees meer over video content sharing

Geschreven op 30/06/2017