Hanssens - beyond telecom

telecomexpert Hanssens, focust op het nieuwe werken

lanceert bellen via Microsoft Teams

Met de lancering van hun nieuwe platform Hanssens Beyond Teams, zorgt de Roeselaarse communicatiespecialist ervoor dat het alomtegenwoordige Microsoft Teams, in elk bedrijf kan gebruikt worden als volwaardige telefooncentrale. Zo kan elke medewerker steeds communiceren, altijd en vooral overal.
  
Hanssens, is een sterk groeiende familiale KMO uit Roeselare. Met bijna 30 jaar ervaring in telefonie en videoconference, zijn ze de laatste jaren sterk gefocust op het nieuwe werken. En dat kende een piek in 2020 tijdens de eerste coronagolf.

"Door de jaren heen bouwden we een sterk marktaandeel op bij steden & gemeenten, zorginstellingen en bedrijven met complexere multisite omgevingen. En dit vooral in West- en Oost-Vlaanderen. We merkten echter dat thuiswerk en videoconferencing eigenlijk vooral aan de grotere instanties was besteed. Corona bracht hier verandering in en verplichtte heel wat bedrijven en instellingen om aan thuiswerk te doen." 
"Ons nieuwe platform zorgt ervoor dat elk bedrijf Teams ten volle kan gebruiken als telefooncentrale, stand-alone of in combinatie met hun bestaande telefooncentrale. Zo maken we het befaamde ‘nieuwe werken’ bereikbaar en bruikbaar voor onze klanten.”
Philippe Hanssens, CEO
“Microsoft Teams is ondertussen geen hype meer, het is een blijver. Heel wat IT-bedrijven bieden telefonie via Teams aan. Maar wij gaan verder waar de meeste van onze concullega’s stoppen. Het installeren is één iets, maar het menselijke aspect wordt heel vaak vergeten. Via onze Education-afdeling voorzien we hands-on opleidingen. Daarnaast ontwikkelt ons R&D-team Efficiency apps voor Teams."
We denken altijd mee in functie van wat de klant écht wil bereiken. Kortom, wij willen hen ontzorgen.”

Tom Van Acker, sales manager

Extra medewerkers en nieuwbouw op komst


Hanssens investeert ten volle in haar toekomst. In 2020 alleen al werden 6 extra medewerkers aangeworven om de exponentiële groei te ondersteunen. Hanssens is trouwens nog steeds op zoek naar extra werkkrachten.

Daarnaast verhuist het bedrijf in 2021 naar haar eigen nieuwbouw in Hof Ter Weze in Roeselare.

wil je ook kennis maken met de hanssens experience ?

contacteer onze experts