Hanssens - beyond telecom

hanssens is Microsoft Gold Partner

hanssens behaalt hoogste Microsoft status

 

Een nieuwe mijlpaal voor de Hanssens familie, want vanaf nu mogen wij ons Microsoft Gold Partner noemen. Gold is de hoogste certificering die een Microsoft Partner kan behalen. Met dit kwaliteitslabel erkent Microsoft Hanssens als een échte specialist.

Microsoft Teams expert 


Eén van de competenties die we hebben behaald is deze van 'Communications'. Met dit certificaat onderscheiden onze Voice Engineers zich op vlak van het implementeren van unified communications-oplossingen bij klanten. Als Modern Workspace expert weten we als geen ander hoe we met Microsoft Teams aan alle wensen en noden van onze klanten kunnen beantwoorden. Een doorgedreven analyse en planning van het project, gecombineerd met alle specialisatie op vlak van implementatie en maintenance, zorgt er intussen al voor dat we honderden users volledig met Microsoft Teams laten telefoneren.

 

Waarom Gold Partner


Hanssens was al enkele jaren Microsoft Silver Partner. Waarom wilden we dan Gold partner worden?

  1. Onze baseline 'beyond telecom' spreekt voor zich: we willen altijd verder gaan. Silver was voor ons niet genoeg, want hoe beter onze expertise, hoe beter we onze klanten kunnen 'ontzorgen'.
  2. We willen altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en nieuwste technologieën. Bovendien ontwikkelt ons R&D applicaties en maatwerk die Microsoft 'proof' zijn.
  3. Wat we zelf doen, doen we meestal beter dan de rest. Maar hebben we toch eens support nodig? Dan zijn we zeker dat Microsoft ons snel en rechtstreeks kan helpen.

Conclusie? Een certificaat die in het teken staat van jou: onze klant. 

wil je ook kennis maken met de hanssens experience ?

contacteer onze experts