Hanssens - beyond telecom

high-end videoconferencing schept levensecht gevoel van vergaderen

ECS European Containers is een internationaal logistiek bedrijf en maakt in hun vergaderzaal gebruik van videoconferencing om te communiceren tussen de verschillende Europese vestigingen.
Hanssens - Placeholder Image
ECS European Containers met hoofdkwartier in Zeebrugge voorziet logistieke en warehouse services voor haar klanten over heel Europa. Het bedrijf heeft kantoren in Nederland, Ierland en Frankijk. 

Het bedrijf had al enige ervaring met videochat via PC. Maar er waren nu en dan wel wat problemen qua stabiliteit en complexiteit. Dit zorgde er voor dat videoconferencing steeds minder gebruikt werd. De medewerkers namen opnieuw de wagen naar het buitenland, belangrijke vergaderingen werden telefonisch georganiseerd of misten volledig hun doel.

Hanssens implementeerde in de boardroom van ECS European Containers een high-end videoconferencingoplossing met de nadruk op stabiliteit én gebruiksgemak. 
″Na enkele minuten valt de barrière weg. Collega’s hebben echt het gevoel dat ze met elkaar aan tafel zitten. Iets wat je met een gewoon telefoongesprek eigenlijk moeilijk kan realiseren.″

"We hebben voor Hanssens gekozen omwille van hun regionale focus. Ze kwamen zeer professioneel over in de manier waarop ze met ons communiceerden. De samenwerking verliep van begin tot einde heel vlot."

Tijs Blancquart, ICT Manager bij ECS European Containers

wil je ook kennis maken met de hanssens experience ?

contacteer onze experts